PERITONEAL DIALYSIS WORKSHOP



Date: - 07th March 2024 (Friday) Venue: - Mahavir Vatsalya Asptal, L.C.T. Ghat, Patna Organized by: - IAP Patna Branch, Patna Organising Secretary: - Dr. Anand Kumar Gupta, Additional Professor, Paediatrics

Time:	Duration	Module/components	Faculties
10:00 AM to 10:15AM	15 Minutes	Registration	
10:15 AM to 10:30 AM	15 Minutes	Pre-test	
10:30 AM to 11:00 AM	30 Minutes	AKI in children	Dr. Arun Kumar
11:00 AM to 11:30 AM	30 Minutes	RRT in AKI – Modes, Indications, Contraindications and Physiology of PD	Dr. Anand Kumar Gupta
11:30 AM to 12:00 PM	30 Minutes	PD Catheter and Fluid	Dr. Vivek Prakash
12:00 PM to 12:30 AM	30 Minutes	Acute PD Prescription	Dr. Sumantra Raut
12: 30 PM to 01:00 PM	30 Minutes	PD- Complications and Troubleshooting	Dr. Swarnim
01:00 PM to 01:30 PM	30 Minutes	LUNCH	
		HANDS ON (90 Minutes/30 Minutes each station)	
		Station A	
		Catheters and Fluids	Dr. Arun Kumar
			Dr. Vivek Prakash
01:30 PM to 03:00 PM	90 Minutes	Station B	
		Catheters Insertion in dummy Tummy	Dr. Sumantra Raut
			Dr. Anand Kumar Gupta
		Station C	
		Troubleshoots	Dr. Swarnim
03:00 PM to 03:15 PM	15 Minutes	Post-test	
03:15 PM to 03:30 PM	45 Minutes	Certificate Distribution	